Service

Bijdragen aan ecologische en sociale winst hebben wij voorop staan!

Wij hebben diverse mogelijkheden om de levensduur van je kantoormeubilair te verlengen met jaren. Hiermee draag je bij aan een schonere wereld, onze passie!

Het opknappen van jouw meubilair wordt verricht door onze eigen medewerkers welke wij intern hebben opgeleid. Veelal medewerkers die een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hadden. Jij draagt zo direct bij aan een betere toekomst voor deze mensen!

Hieronder vind je een aantal van onze mogelijkheden waarmee jij de levensduur van jouw meubilair verlengt.

Reparatie

Zowel binnen als buiten de garantie termijn verrichten wij service aan producten van diverse merken. Hou er rekening mee dat als iets niet onder garantie valt er kosten gefactureerd worden. Hier informeren wij je uiteraard over. Wil je een service verzoek indienen, gebruik dan ons contactformulier en vermeld alle beschikbare informatie van het te repareren product.  

Inventarisatie

Wil je eerst weten wat de kosten van eventueel herstel zijn, dan is mogelijk dat wij eerste de stoel(en) iinventariseren en een prijsopgave verschaffen. Adhv prijsopgave kan je dan een afweging maken wat wel en wat niet te laten doen. 

Reinigen

Wij reinigen de bekleding van stoelen grondig met onze professionele apparatuur. Ook is er mogelijkheid de stoelen te impregneren en ze zo van een nieuwe beschermingslaag te voorzien.

Revitalisatie

Het verlengen van de levensduur door een nauwkeurige technische check: 

  • Waar nodig vervanging van onderdelen
  • Testen van de instelmogelijkheden
  • Controle van mechaniek en onderdelen

Stofferen

Gestoffeerde onderdelen zijn veelal onderhevig aan slijtage en stof kan kapot gaan. Het is maatschappelijk verantwoord om in plaats van het gehele meubilair te vervangen deze opnieuw te stofferen. Financieel levert dit een grote kostenbesparing op en draag je bij aan een circulaire economie.

Levensduur verlenging

Een complete check;

  • Technische revitalisatie en functionaliteitscheck 
  • Eventuele vervanging en of herstel van de stoffering

Tarieven

Voor een aantal zaken hanteren wij al de volgende standaard tarieven:

  • Voorrijkosten a 67,50 euro
  • Arbeid a 28,50 euro per stoel

 

Wil je je meubilair langer laten meegaan en meer informatie over onze mogelijkheden en bijbehorende prijzen?  Wij ondersteunen je graag in het maken van de voor jou beste optie. Klik hier en neem contact met ons op.

Ook zijn wij te bereiken via  jan@reacon.nl of 06 14999955.

 

 

 

 

 

© 2022 - 2024 BesteBureaustoel.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel